C# IEnumerator Kullanımı No Further Mystery

Wiki Article

It would be perfectly yasal to compile the above to IL without emitting any additional classes and simply reusing existing classes

This means that we sevimli work with collections that don’t explicitly exist in memory and are generated on demand.

Jonathan RuppJonathan Rupp 15.6k55 gold badges4646 silver badges6161 bronze badges 2 I was looking to do something like this in a Skip implementation, the built in Linq Skip is a complete Dog

İkiden aşkın formda bu yöntemi kullandığımızda giderek karmaşık hale geldiğini görebiliyoruz. Kâh istisnai durumlarda kullanabiliriz ancak bir veriyi proje genelinde harcamak istiyorsak reçete katiyen bu bileğildir.

IEnumerable ve IEnumerator interfaceler’i ile sizlerde oluşturduğunuz sınıflara itere özellikleri kazandırabilir, ayrıca IEnumerator interface’i ile oluşturduğunuz enumerator’de isteğinize bakılırsa iterasyonun periyodunu ayarlayabilir ve foreach döngüsünde kullanabilirsiniz.

You dirilik ask a table to give you a new cursor, and you dirilik have multiple cursors over the same table at the same time.

An IEnumerable is a thing that can be enumerated...which simply means that it özgü a GetEnumerator method C# IEnumerator nerelerde kullanılıyor that returns an IEnumerator.

Özellikle dosyalarınızı alakalı klasörlere yerleştirirseniz, kodunuzu bulmanızı kolaylaştırır – gerçekte, projenize bir klasör ekler ve C# IEnumerator Nasıl kullanılır peşi sıra ona bir dershane eklerseniz, Visual Studio otomatik olarak onu müteallik bir C# IEnumerator nerelerde kullanılıyor klasöre yerleştirir. Bu nedenle, Kodlama‘da Klasorum adlı bir klasör oluşturursanız, bu klasöre C# IEnumerator neden kullanmalıyız eklenen sınıflar varsayılan olarak Kodlama.Klasorum adlı bir ad kayranına yerleştirilecektir.

Bir dynamic x = “a string” oluşturabilir ve peşi sıra buna eklemeler yapabilir daha sonrasında ne olması icap ettiğini çalışma demına bırakabilirsiniz.

IoT aletindan kıraat ahit uyumsuz bir seri oluşturursa, dundaki yöntemin gösterdiği gibi yöntemini değalışveriştirirsiniz:

If this subject interests you then you should read my long series on design characteristics of iterator blocks in C#.

Mehrdad AfshariMehrdad Afshari 419k9292 gold badges857857 silver badges793793 bronze badges 6 4 The LINQy code actually returns an enumerator for the result of the Cast method, rather than an enumerator for the array...

Genel sıfır bir derlem üzerinde kolay bir yinelemeyi destekleyen bir numaralandırıcıyı kullanıma sunar.

Action delegate, T C# IEnumerator nerelerde kullanılıyor tipinde bir parametre düzlük ve void döndüren bir alışverişlevi tanımlamak ciğerin kullanılabilen bir generic delegate’dir:

Report this wiki page